V.D. OIL TRANS OIL A.E.

Η εταιρία V.D. - TRANS OIL A.E. είναι μέλος του Ομίλου Χαλκιάς και ιδρύθηκε το 2014 μετά την συγχώνευση δυο εταιριών του Ομίλου, της V.D. OIL Ε.Π.Ε. και της TRANS OIL Χαλκιάς. Δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταφοράς πετρελαιοειδών - βιοντίζελ και ειδών διυλιστηρίου, όπως πίσσα, μαζούτ. Επίσης δραστηριοποιείται στον κλάδο της προμήθειας / διανομής πετρελαίου θέρμανσης και των υπηρεσιών έκδοσης κοινοχρήστων στον νομό Φθιώτιδας. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στον Τσαροχόκαμπο, πλησίον της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία, ενώ η διεύθυνση και το λογιστήριο συστεγάζονται με τα γραφεία της Χαλκιας Α. Ε. που βρίσκονται στη περιοχή Αγ. Τρύφωνας Λαμίας.

Αξιόπιστη Μεταφορά Πετρελαιοειδών

Ένας από τους κύριους στόχος μας είναι η εφαρμογή προτύπων υψηλών προδιαγραφών στην μεταφορά των υγρών καυσίμων, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα εφοδιασμού, συγχρόνως με την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Συνεργαζόμαστε με τις ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ (πρώην BP Hellas) του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, μεταφέροντας τα υψηλών προδιαγραφών υγρά καύσιμα τους στις εταιρίες του ομίλου μας.

Στεγάζεται σε Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000τ.μ.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 6000τ.μ., με κτιριακές εγκαταστάσεις 1000τ.μ., ενώ διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους 500.000 λίτρων. Είναι εφοδιασμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα φόρτωσης - εκφόρτωσης, αλλά και συστήματα ελέγχου ποιότητας.

Διαθέτει στόλο με πέντε ιδιόκτητα βυτιοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες των πελατών μας στην περιοχή της Φθιώτιδας και τον όμορων νομών.

Έχοντας θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, εγγυόμαστε ότι οι πελάτες μας παραλάβουν πετρέλαιο θέρμανσης, άριστης ποιότητας ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει. Η ποιότητα αυτή εξασφαλίζεται μέσα απο τα παρακάτω δράσεις:

  • Διαθέτει στόλο τεσσάρων βυτιοφόρων υγρών καυσίμων τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι ειδικής κατασκευής, διαθέτουν από δύο καζάνια μεταφοράς υγρών καυσίμων και είναι εξοπλισμένα με σύστημα GPS tracking και με μετρητές στάθμης καυσίμου. Η εταιρία εφαρμόζει όλες τις προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας για την ασφάλεια και τον έλεγχο της ποιότητας, ενώ οι εγκαταστάσεις καθώς και ο εξοπλισμός, επιβλέπονται σε μόνιμη βάση από ειδικό τεχνικό σύμβουλο για μέγιστη ασφάλεια.

  • ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΛΙΣΤΗΡΙΟ.

  • Εξασφαλίζουμε πετρέλαίο θέρμανσης εξαιρετικής ποιότητας, μέσω συνεργασίας μας με έναν μεγάλο και αξιόπιστο προμηθευτή, την ΕΚΟ.

  • Προσφέρουμε αξιοπιστία στον εφοδιασμό του πετρελαίου χάρης στην μεταφορά του, από τα διυλιστήρια στις εγκαταστάσεις μας, με ιδιόκτητα βυτιοφόρα. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα καυσίμων και χαμηλών τιμών για τον εφοδιασμό των πελατών του ομίλου μας.

  • Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια τους οδηγούς των βυτιοφόρων μας, φροντίζοντας για την σωστή εκπαίδευσή τους.

  • Πραγματοποιούμε δειγματοληπτικούς ελέγχους για την διασφάλιση της σωστής εξυπηρέτησης των πελατών μας, ενώ τα φορτηγά μας φυλάσσονται (όλο το 24ωρο) σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

  • Η διαχείριση του στόλου των βυτιοφόρων γίνεται με ειδικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS και με μετρητές στάθμης καυσίμου. Με αυτόν τον τρόπο καταγράφεται η πορεία των οχημάτων μας καθώς και οι παραδιδόμενες ποσότητες καυσίμων.

  • Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό για την σωστή διαδικασία παραλαβής / παράδοσης πετρελαίου θέρμανσης, έτσι ώστε να προστατεύεται από φαινόμενα ελλειμματικών παραδόσεων που δυστυχώς είναι συχνά στην Ελληνική αγορά.

Δωρεάν παροχές για τους πελάτες μας

Διεκπεραιώνουμε για εσάς δωρεάν όλες τις διαδικασίες για την έκδοση του επιδόματος θέρμανσης, ενώ αναλαμβάνουμε ακόμη και την δωρεάν έκδοση των κοινοχρήστων σας μέσω του ειδικού μας γραφείου.

Εκτός από τους απλούς καταναλωτές, μας εμπιστεύονται αρκετές από τις πιο γνωστές εταιρίες της Στερεάς καθώς και πολλές υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου.

_

 

Η εταιρία μας δεν σταματά την προσπάθεια βελτίωσης και επέκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών, εξοπλιζόμενη συνεχώς με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης, εφαρμόζοντας σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας καυσίμων και εκροών - εισροών τελευταίας πάντα τεχνολογίας, και φροντίζοντας για την άριστη κατάσταση και εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή επισκεφτείτε μας στα κεντρικά μας γραφεία για να σας εξυπηρετήσουμε.