ΧΑΛΚΙΑΣ Α.Ε.

Ή ΧΑΛΚΙΑΣ Α.Ε. έχει συγχωνευτεί με την DIM OIL. Μάθετε περισσότερα >>

Η Χαλκιάς Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται έκτοτε στον κλάδο της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρία προέκυψε από τη συγχώνευση του Κέντρου Ελαστικών Χαλκιάς ΕΠΕ που λειτουργούσε από το 1978 με μια άλλη εταιρία του ομίλου, την Ν. Χαλκιάς ΕΠΕ. Η εταιρία αριθμεί δύο πρατήρια υγρών καυσίμων ενώ τα κεντρικά της γραφεία, βρίσκονται στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας Αθηνών.

Δύο Υπερσύγχρονα πρατήρια υγρών καυσίμων

Το πρώτο πρατήριο βρίσκεται στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας Αθηνών, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως μέσω αυτόματου πωλητή βενζίνης.

Το δεύτερο μας πρατήριο που ιδρύθηκε το 2013 λειτουργεί στο 5ο χλμ Λαμίας - Καρπενησίου (ΣΣ Λιανοκλαδίου) υπό την επωνυμία Χαλκιάς Α.Ε.

Στα 35 χρόνια λειτουργίας της, η Χαλκιάς Α.Ε. έχει εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πελατών με απόλυτη επιτυχία, σεβασμό και αφοσίωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Εξασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας καυσίμων, μέσω της συνεργασίας μας με έναν μεγάλο και αξιόπιστο προμηθευτή, την EKO, και την μεταφορά των καυσίμων από εταιρίες του ομίλου.

  • Ανταγωνιστικές τιμές, καθώς η διαδικασία της διαχείρισης - μεταφοράς - εμπορίας των πετρελαιοειδών γίνεται από εταιρίες του ομίλου, γεγονός που επιτρέπει την εξασφάλιση των χαμηλότερων δυνατών τιμών για τους πελάτες μας.

  • Εφαρμογή συστημάτων εισροών - εκροών και ελέγχου ποιότητας καυσίμων στα πρατήρια υγρών καυσίμων, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων.

Φροντίζουμε για τις ανάγκες των πελατών μας

Μέσα απο τα δύο πρατήρια μας εξυπηρετούμε τις ανάγκες των κατοίκων της Λαμίας καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας.

Προμηθεύουμε με καύσιμα και λιπαντικά τις υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Στερεάς Ελλάδας.

_

 

Η εταιρία μας δεν σταματά την προσπάθεια βελτίωσης και επέκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών, εξοπλιζόμενη με σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας καυσίμων και συστήματα εκροών - εισροών τελευταίας πάντα τεχνολογίας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή επισκεφτείτε μας σε ένα από τα δύο πρατήριά μας για να σας εξυπηρετήσουμε.