Ιστορική Διαδρομή

 • Ιδρύεται η εταιρία Χαλκιάς Α.Ε.

  Δύο παλαιότερες εταιρίες του ομίλου συγχωνεύονται, ιδρύοντας την Χαλκιάς Α.Ε... συνέχεια

 • Ιδρύεται το CAR CENTER Χαλκιάς

  Ιδρύεται το Car Center Χαλκιάς, ως μετεξέλιξη παλαιότερης εταιρίας του ομίλου απορροφώντας το κομμάτι της εμπορίας ελαστικών ... συνέχεια

 • Ιδρύεται η εταιρία VDOIL Χαλκιάς

  Ιδρύεται η V.D. OIL Ε.Π.Ε., που δραστηριοποιείται στον κλάδο της προμήθειας / διανομής πετρελαίου θέρμανσης... συνέχεια

 • Ιδρύεται η εταιρία DIM OIL Χαλκιάς

  Τα Πετρέλαια Στερεάς Ελλάδος - Dim Oil δραστηριοποιούνται στον κλάδο της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών... συνέχεια

 • Ιδρύεται η εταιρία TRANS OIL Ε.Π.Ε.

  Η «TRANS OIL ΕΠΕ Διεθνών – Εθνικών Μεταφορών»  δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταφοράς πετρελαιοειδών... συνέχεια

 • Ιδρύεται η εταιρία PRO CARE ΧΑΛΚΙΑΣ

  Η Pro Care Χαλκιάς το νεότερο μέλος του Ομίλου και δραστηριοποιείται στον τομέα της εξυπηρέτησης κτηρίων... συνέχεια

Όμιλος Εταιρειών ΧΑΛΚΙΑΣ GROUP

Ο όμιλος Χαλκιά αποτελείται από ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των πετρελαιοειδών. Διαθέτει δίκτυο από πρατήρια υγρών καυσίμων τα οποία λειτουργούν υπό την σκεπή της ΕΚΟ και της "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ" (πρώην BP Hellas) του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, προμηθεύοντας με υγρά καύσιμα και πετρέλαιο κίνησης πελάτες από την περιοχή της Φθιώτιδας, πάντα με εγγυημένη ποιότητα, απο το μεγαλύτερο Ελληνικό διυλιστήριο των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.). Η μεταφορά των καυσίμων από τα διυλιστήρια γίνεται από ιδιόκτητα βυτιοφόρα του ομίλου, ενώ οι εγκαταστάσεις του υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους εφαρμόζοντας σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας καυσίμων και εκροών - εισροών.

Μέσω του Car Center, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ελαστικών και του service αυτοκινήτων.

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγύηση ποιότητας, άψογη εξυπηρέτηση, συνεχή βελτίωση καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.

Τριακονταπενταετής Παρουσία

Η ποιότητα και η συνέπεια του Ομίλου είναι συνεχής σε όλα χρόνια λειτουργίας του. Καμιά εταιρία μας, δεν έχει ποτέ διωχθεί  από οποιοδήποτε δικαστήριο για κακή ποιότητα καυσίμων ή για ελλείπεις παραδόσεις.

Photo Gallery

Περιοχή Δραστηριοποίησης

_

Με έδρα την Λαμία, ο όμιλος επεκτείνει τις δραστηριότητες τους σε όλους τους όμορους νομούς της Φθιώτιδας έχοντας συνεχή παρουσία στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.