ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε.

 

Η ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε. είναι το νεότερο μέλος του ομίλου που προέκυψε από την συγχώνευση δυο εταιριών, της ΧΑΛΚΙΑΣ Α.Ε. και των Πετρελαίων Στερεάς Ελλάδος - Dim Oil. Δραστηριοποιείται στον στον κλάδο της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρία αριθμεί πέντε πρατήρια υγρών καυσίμων ενώ τα κεντρικά της γραφεία, βρίσκονται στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας Αθηνών (στην είσοδο της Λαμίας και λίγα μέτρα πιο κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα, πίσω από την ΠΕΛ.)

(i) Στα ανακαινισμένα πρατήρια μας θα βρείτε τα υψηλής ποιότητας καύσιμα Diesel Avio και EKO RACING 100, αλλά και τα λιπαντικά Castrol της EKO.

(i) Στα πρατήρια μας παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με EKOcard (Κάρτα EKO) καί με κάρτα στόλου "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ" (πρώην BP Hellas)

Πέντε Υπερσύγχρονα πρατήρια υγρών καυσίμων

Το πρώτο πρατήριο υγρών καυσίμων μεταφέρθηκε και λειτουργεί στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας Αθηνών στην είσοδο της Λαμίας, πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως μέσω αυτόματου πωλητή. 

Ακολούθησαν τα υπόλοιπα πρατήρια μας. Το δεύτερο λειτουργεί στο 5ο χλμ Λαμίας - Καρπενησίου (ΣΣ Λιανοκλαδίου), το τρίτο στην περιοχή του Αγ. Τρύφωνα Λαμίας, στην έξοδο της πόλης και το τέταρτο στο 31 χλμ της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λάρισας. 
ΝΕΟ πρατήριο: επί της οδού Παπασιοπούλου 33 στη Λαμία.

 

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ EKO ΚΑΙ ΛΙΤΡΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΟΣ Α.Ε.

Έχοντας πάνω απο 35 χρόνια παρουσίας, η ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε. έχει εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πελατών με απόλυτη επιτυχία, σεβασμό και αφοσίωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Εξασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας καυσίμων, μέσω της συνεργασίας μας με έναν μεγάλο και αξιόπιστο προμηθευτή, την EKO, και την μεταφορά των καυσίμων από εταιρίες του ομίλου.

  • Ανταγωνιστικές τιμές, καθώς η διαδικασία της διαχείρισης - μεταφοράς - εμπορίας των πετρελαιοειδών γίνεται από εταιρίες του ομίλου, γεγονός που επιτρέπει την εξασφάλιση των χαμηλότερων δυνατών τιμών για τους πελάτες μας.

  • Εφαρμογή συστημάτων εισροών - εκροών και ελέγχου ποιότητας καυσίμων στα πρατήρια υγρών καυσίμων, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων.

Φροντίζουμε για τις ανάγκες των πελατών μας

Μέσα απο τα τέσσερα πρατήρια μας εξυπηρετούμε τις ανάγκες των κατοίκων της Λαμίας καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας.

Προμηθεύουμε με καύσιμα και λιπαντικά τις υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Στερεάς Ελλάδας.

Η διοίκηση της εταιρίας μας, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να λύσει κάθε πρόβλημα σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη 6975860078 / Χαλκιάς Δημήτριος

_

 

Η εταιρία μας δεν σταματά την προσπάθεια βελτίωσης και επέκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών, εξοπλιζόμενη με σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας καυσίμων και συστήματα εκροών - εισροών τελευταίας πάντα τεχνολογίας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή επισκεφτείτε μας σε ένα από τα δύο πρατήριά μας για να σας εξυπηρετήσουμε.